Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 12
  • Març
  • 2019

Una candybox perfecta per al dia del pare

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Celebracions
día del padre

El millor d'un pare és que quan li preguntes el que vol que li regalis, sempre respondrà amb un “Res, fill/a! Amb veure't ja sóc feliç”. Per això, a part de milers de coses més, el teu pare és el millor pare del món… i el millor pare del món es mereix un regal fet amb tot el teu cor.


Avui et deixarem les nostres millors candybox, amb les frases ideals perquè el dia del pare es porti la major de les sorpreses.


Ets un autèntic papi
El més autèntic dels pares! Aquest és ideal per als pares que s'acaben d'estrenar. Si tens algun amic que fa relativament poc que és pare, aprofita i fes-te amb aquesta Candybox. Plena de dolçor, somnis i per a recordar-li que, a partir d'ara, la seva vida serà tan però tan dolça com aquestes llaminadures.

Ets un crack i ho saps
El teu pare és genial… és divertit, graciós, el conseller perfecte i una persona que sempre t'ha donat suport, passés el que passés, en tot el que t'has proposat. Simplement, és un crack i es mereix saber-ho.

Papa, encara que no t'ho demostri, t'estimo molt
Encara que no ho diguis massa, ell sap que l'estimes moltíssim. Si ets una mica tímid/a i t'agrada demostrar el teu amor d'una altra manera, aquesta Candybox plena de llengües és perfecta perquè la hi regalis aquest 19 de març.

Ets el meu heroi, amb tu a la fi del món
De petita segur que veies al teu pare com si fos Superman, una persona alta, forta i que podia amb tot. Ara, encara que hagin passat molts anys, continues veient-lo com un heroi, i no dels que salven el món o derroten malvats, sinó dels que, facin el que facin, sempre et salvaran. Per a ells, la caixa més saborosa de totes.

Després de triar la Candybox que li regalaràs, només et faltarà escriure-li un missatge personalitzat dient-li com n'és d'increïble i com l'estimes. Que ho sàpiga!

Categories: Llaminadures , Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver