Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Regals pel pare

Mostrant 1 - 12 de 32 productes

 1   2   3  Veure totes
Red Sweet Papis Red Sweet Papis  
Ref. 007045
Sou uns autèntics papis

Enhorabona família! Heu augmentat la família i s'acosten moments de canvis, reorganització d'horaris i insomni compartit! Perquè no hi ha res més bonic que ser pares, Candybox us ha preparat una capsa dolça la mar de pràctica perquè mai us falti l'energia que necessiteu per convertir-vos en els millors pares del món! Regala la Red Sweet Papis i afegeix-los una bonica dedicatòria per tota la família. Segur que els encatarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Papi Mores Papi  
Ref. 008046
Ets un autèntic papi

La paternitat és una cosa que fa moltíssima il·lusió, però també és una etapa de canvis i força dura, sobretot pels més dormilegues. Amb aquesta Candybox podràs felicitar els acabats d'estrenar pares i felicitar-lo per la seva dedicada tasca amb el seu fill. I què millor que unes mores vermelles i negres per donar-li l'energia que necessita per superar l'insomni? Afegeix la teva dedicatòria abans de finalitzar la teva compra i sorprèn dolçament als autèntics papis!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Oceanic Papi Oceanic Papi  
Ref. 002046
Ets un autèntic papi

Coneixes algú que acaba de ser pare i busques un regal que s'escapi de la norma? Regala originalitat amb la dolça caixa de llaminadures Oceanic Papi de Candybox. Una capseta dolça plena de gominoles variades de color blau, perfectes per donar l'enhorabona a un pare que transpira felicitat. Commemora moments únics amb candy moments. Segur que li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Oceanic Papis Oceanic Papis  
Ref. 002045
Sou uns autèntics papis

Si tens motius per estar feliç perquè ha augmentat la família i vols marcar-te un detall amb els pares, Candybox et proposa una capsa de llaminadures ideal per donar la benvinguda al món al nou membre de la família. Emociona uns autèntics papis amb aquestes dolces llepolies blaves i una dedicatòria personalitzada que podràs afegir abans de finalitzar la teva compra. S'imprimirà a la solapa interior del teu regal.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Sugar Dia Sugar Dia  
Ref. 019042
Energia per passar el dia

A qui no li agraden les llaminadures? Segur que coneixes algú a qui sorprendries molt gratament amb una caixa dolça com aquesta Candybox, plena de variades llaminadures dolces perfectes per convertir-les en el combustible del dia. Afegeix-li una dedicatòria personalitzada abans de finalitzar la teva compra i regala originalitat.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Tutti Frutti Igual Tutti Frutti Igual  
Ref. 001008
Ets genial. Com tu no hi ha ningú igual


Aquesta caixa de xiclets de sabors fruiters serà el detall ideal per a aquesta dona que et fa veure la vida en color. Si ho compartiu tot, per què no assaborir aquestes llaminadures juntes mentre veieu una peli o feu petar la xerrada?

 

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Gominola Heroi Gominola Heroi  
Ref. 020009SG
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fi del món

El teu heroi particular mereix el millor dels regals! Què et sembla enviar-li aquesta caixa de llaminadures variades amb frase inspiradora? A més, pots incloure una dedicatòria personalitzada en la qual expressis tots els teus sentiments. Imagines quina carona posaria si rebés aquesta Candybox a l'oficina?

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Sugar Excel·lent Sugar Excel·lent  
Ref. 019017
Per a una persona excel·lent

Les persones excel·lents mereixen detalls igual d'excel•lents. Com la caixa Sugar, assortida de llaminadures de sucre variades, per no avorrir-se. Serà el regal ideal si, a més de la frase inspiradora de l'etiqueta de la caixa, redactes un missatge personalitzat que aquesta persona especial veurà quan s'aixequi la solapa L'encertaràs si o si!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Fruites Dolçor Fruites Dolçor  
Ref. 018006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor

Tendresa i dolçor és el que mai hauríem de perdre a la vida. A la capsa Fruites de Candybox trobareu una àmplia varietat de llaminadures de 6 fruites diferents (síndria, meló, maduixa, plàtan, cirera, poma i mora vermella), pensades especialment per als que trien els sabors afruitats per a les seves llepolies ensucrades. Fes del món un lloc més dolç gràcies a aquesta capsa de dolces llaminadures amb missatge personalitzable, ja que a més de la frase a la part exterior de la caixa, podràs afegir una dedicatòria a l'interior de la mateixa per a estovar-li el cor a qui li llancis aquest missatge d'amor.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Sugar Papa Sugar Papa  
Ref. 019015
Papa encara que no t'ho demostri, t'estimo molt

A la recerca d'un regal saborós per al pare? La caixa Sugar assortida de llaminadures de sucre variades és el detall perfecte! És ideal per a pares amants de les llaminadures que apreciïn els detalls personalitzats. A més de l'etiqueta amb frase inspiradora, pots incloure un missatge personalitzat que li arribi al cor.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Llengua Heroi Llengua Heroi  
Ref. 009009
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fi del món

Aquesta caixa conté les llengües més dolces del món, de diferents colors i sabors. Serà el detall ideal per al teu heroi particular, aquest al que admires i estimes per sobre de tot. Per completar el regal i fer-lo únic pots redactar una dedicatòria que inclourem a la caixa i que aquesta persona especial podrà llegir al aixecar la solapa. Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Red Sweet Genial Red Sweet Genial  
Ref. 007004
Dolços que fan la vida genial

Aquesta caixa de llaminadures vermelles alegrarà la vida de persones especials, que es mereixen detalls bonics i personalitzats. Pots redactar una dedicatòria que inclourem a l'interior de la caixa. Amb qui vols compartir aquest candy moment?

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
 1   2   3  Veure totes
Política de protección de datos de carácter personal
Volver