Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Regals per a avis

Mostrant 1 - 12 de 29 productes

 1   2   3  Veure totes
Llavis Aniversari Llavis Aniversari  
Ref. 016011
Avui és el teu dia. Per molts anys

Quants petons rebem el dia del nostre aniversari? Haurien de superar la mitjana dels que rebríem un dia qualsevol. I què hi ha de més original que regalar una capsa plena de dolços llavis com a detall d'aniversari? A més d'omplir de petons a la persona que fa anys, pots incloure un text personalitzat a l'interior de la caixa Llavis que segur li encantarà. Marca't un detall d'allò més sweet en el dia del seu aniversari!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Gominola Igual Gominola Igual  
Ref. 020008
Ets genial. Com tu no hi ha ningú igual

A vegades dir-li a una persona que és única no és fàcil només amb paraules... Ara pots fer-ho de la manera més dolça amb aquesta caixa de llaminadures variades amb frase inspiradora. Si encara vols fer més especial i personalitzat el regal, pots escriure una dedicatòria personalitzada que la persona llegirà quan obri la caixa. Imagines la seva carona? Se sentirà molt especial!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Fruites Dolçor Fruites Dolçor  
Ref. 018006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor

Tendresa i dolçor és el que mai hauríem de perdre a la vida. A la capsa Fruites de Candybox trobareu una àmplia varietat de llaminadures de 6 fruites diferents (síndria, meló, maduixa, plàtan, cirera, poma i mora vermella), pensades especialment per als que trien els sabors afruitats per a les seves llepolies ensucrades. Fes del món un lloc més dolç gràcies a aquesta capsa de dolces llaminadures amb missatge personalitzable, ja que a més de la frase a la part exterior de la caixa, podràs afegir una dedicatòria a l'interior de la mateixa per a estovar-li el cor a qui li llancis aquest missatge d'amor.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mix Xuxes Heroi Mix Xuxes Heroi  
Ref. 013009
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fin del món

Aquesta caixa assortida d'un mix de llaminadures és ideal per a fer-li un detall espacial al teu heroi particular. Pensa en aquesta persona que tant admires i redacta un missatge breu que inclourem dins de la caixa. Què et sembla si li envies la candybox a la feina? Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Llengua Teràpia Llengua Teràpia  
Ref. 009007
En moments tristos, teràpia de dolços

Una teràpia de llengües dolces sempre és infal•lible per combatre els moments més tristos. Per això, aquesta caixa amb frase inspiradora serà el detall ideal per demostrar-li el teu afecte a aquesta persona tan especial, que ara necessita el teu suport. Pots redactar una dedicatòria personalitzada que la persona veurà només aixecar la solapa. Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Cors Genial Cors Genial  
Ref. 003004
Dolços que fan la vida genial

Si vols fer que la vida d'aquesta persona tan important sigui genial, aquesta caixa de cors et pot ajudar. En rebre el regal, el cor li ballarà d'alegria i podreu compartir junts aquest dolç detall. Pots incloure a la caixa una dedicatòria personalitzada!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Gominola Heroi Gominola Heroi  
Ref. 020009SG
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fi del món

El teu heroi particular mereix el millor dels regals! Què et sembla enviar-li aquesta caixa de llaminadures variades amb frase inspiradora? A més, pots incloure una dedicatòria personalitzada en la qual expressis tots els teus sentiments. Imagines quina carona posaria si rebés aquesta Candybox a l'oficina?

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mix Xuxes Igual Mix Xuxes Igual  
Ref. 013008
Ets genial. Com tu no hi ha ningú igual

Aquesta persona genial es mereix un regal igual de genial! Com aquesta caixa de llaminadures variades, de diferents sabors i un mix de colors super bonic. Pots redactar una dedicatòria per fer que el detall sigui encara més original. T'imagines la seva carona en obrir la caixa?

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Red Sweet Energia Red Sweet Energia  
Ref. 007005
Energia per fer tots els teus projectes

Caixa de llaminadures vermelles que aportarà la millor energia per dur a terme projectes d'èxit assegurat! És ideal per als amants de les llengües de sucre, els cors i els totxos dolços. Pots incloure a la caixa una dedicatòria perquè sigui un regal personalitzat 100%.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Oceanic Excel·lent Oceanic Excel·lent  
Ref. 002017
Per a una persona excel·lent

Aquesta caixa conté un oceà de dolces llaminadures ideals per fer un regal a aquesta persona que consideres un 10. Explica com endolceix la teva vida a través d'una dedicatòria personalitzada que inclourem a l'interior de la caixa. Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Tutti Frutti Heroi Tutti Frutti Heroi  
Ref. 001009
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fi del món

Amb aquesta caixa de xiclets de gust a fruita fresca li demostraràs a aquesta persona el que l’admires i l'important que és en la teva vida. És el detall ideal per a persones que deixen empremta.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Regalèssia Igual Regalèssia Igual  
Ref. 012008
Ets genial. Com tu no hi ha ningú igual

Si tens clar que aquesta persona especial és única al mon i vols demostrar-li de la manera més dolça aquesta caixa de regalèssies vermelles i negres és una bona opció de regal. Pots completar la caixa amb una dedicatòria personalitzada per fer que el detall sigui encara més especial. Veuràs com li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
 1   2   3  Veure totes
Política de protección de datos de carácter personal
Volver