Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Grup Gormand

Grup Gormand

El grup Gormand està constituït per un conjunt de botigues online i per una botiga física, situada a Manresa (Barcelona), especialitzada en la creació i la venda de dolç, d'articles per a festes i de regals informals i infantils.

Amb més de 15 anys d'experiència en el sector de les llaminadures i dels regals, a Gormand treballem dia rere dia amb molta il·lusió i dedicació per oferir productes de qualitat i personalitzats amb la millor atenció al client.

 

Descobreix, a continuació, les botigues en línia del grup Gormand. Cadascuna amb les seves particularitats que la fan única:

  • Tartachuches
  • Candybox
  • La Tienda Top Model

Tartachuches

Tartachuches és una botiga online especialitzada en l'elaboració de tot tipus de pastissos de llaminadures i altres detalls dolços, com rams, pots de llaminadures, etc.

 

Amb la nostra experiència garantim una elaboració de pastissos de llaminadures fresques, ja que sempre elaborem els productes just abans de realitzar els enviaments (no tenim estoc) i amb llaminadures de primeres marques.

 

Els nostres pastissos de llaminadures i altres detalls dolços destaquen per la seva originalitat i personalització, ja que vam crear pastissos personalitzades, al gust dels nostres clients.

Candybox

Candybox és el nou projecte del grup Gormand. És una botiga online especialitzada en la creació de caixes de llaminadures personalitzades amb missatges per a cada ocasió i per a cada persona.

 

 

Des de Gormand sabem la il·lusió que fa rebre a casa, a l'oficina o on sigui missatges de felicitació, d'ànims, d'amor, d'amistat, etc.
 
Per aquest motiu hem reinventat aquests missatges i els hem donat forma i sabor, gràcies a unes minimalistes caixes amb missatges positius (al davant) i dedicatòries personalitzades escrites directament per la persona missatgera (a l'interior).
 
Per alegrar el dia a aquesta persona especial només has d'entrar a Candybox, escollir la temàtica que prefereixis, escriure la teva dedicatòria i nosaltres ens encarreguem de posar la dolçor!

 

 

La Botiga Top Model

La botiga Top Model és una botiga online que distribueix, gairebé en exclusiva, els productes de la marca Top Model, de l'empresa alemanya Depesche. Són productes especialment pensats per a les nenes d'avui dia. Amb dibuixos de les sofisticades i modernes models de la firma.

 

A la Botiga Top Model trobaràs tot tipus d'articles, des de bosses, accessoris, motxilles, fins a tot tipus de material escolar, diaris, productes de perfumeria i fins a roba.
 
Els productes Top Model són ideals per regalar per un aniversari, una comunió, en Nadal, entre amigues, etc.

 

Política de protección de datos de carácter personal
Volver