Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Ets empresa?

Ets empresa?

 

Ets una empresa i busques un regal corporatiu o per a treballadors? Vols tenir un detall amb els teus clients i no se t’acudeix què regalar-los?

Les caixes de llaminadures de Candybox poden ser el regal d’empresa perfecte!

Estan assortides de llaminadures fresques i poden incloure missatges personalitzats.

 

Caixes de llaminadures amb el logo de l'empresa

 

A Candybox t’oferim la possibilitat de personalitzar les caixes de llaminadures amb el logo de la teva empresa.

Aquesta es poden convertir el en detall ideal pels teus treballadors, que les rebran com un reconeixement de la seva feina feta a l’empresa.

També poden ser el regal perfecte amb clients especials, que mereixen especial consideració per la seva fidelitat.

 

Cajas de chuches con mensajes personalizados

 

Les caixes de llaminadures de Candybox poden convertir-se en regals personalitzats per als treballadors de la teva empresa o negoci i per als teus clients.

En què consisteix la personalització? A l’interior de les caixes pots incloure missatges personalitzats d’agraïment, de felicitació, de recolzament o del tipus que desitgis.

 

Tu mateix@ pots escriure el text del missatge abans de finalitzar el procés de compra en el camp web “Què vols dir-li”. Al camp “Qui ho envia” pots posar el teu nom, com a gerent de l’empresa, o el nom de la corporació.

 

 

 

Per a demanar-nos les teves caixes de llaminadures corporatives o demanar informació sense compromís, només ens has d’escriure a través de l’apartat Contacte i et contestarem tan aviat com sigui possible.

 

Política de protección de datos de carácter personal
Volver