Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Las moras

Mostrant 1 - 10 de 10 productes

Mores Recuperació Mores Recuperació  
Ref. 005018
Recupera't aviat. T'estimem!

Una bona ració de mores dolces és la millor teràpia per a qualsevol recuperació. Si s'ajunten en una caixa tan original com aquesta es converteixen en el detall ideal per regalar a qualsevol persona que s'estigui recuperant d'una malaltia, una lesió o un desengany amorós. Qualsevol excusa és bona per regalar dolços!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Papa Mores Papa  
Ref. 005015
Papa encara que no t'ho demostri, t'estimo molt

Aquesta caixa de dolces mores serà el detall perfecte pel teu pare, tant pel seu aniversari, el seu sant, pel Dia del Pare, per a una altra data assenyalada o simplement perquè et ve de gust demostrar-li que és el millor pare de l'univers. Pots incloure a la caixa una dedicatòria!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Mama Mores Mama  
Ref. 005014
Mama t'ho mereixes tot i una miqueta més

Si la teva mare es mereix el millor, el detall més especial per a ella serà aquesta caixa de mores. Escriu-li una nota personalitzada per fer que el teu regal sigui el més especial del món. Li encantarà compartir-la amb tu!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Grans Núvols Mores Grans Núvols  
Ref. 008003
Amb tu sóc als núvols. I love you

Caixa de dolces mores grans, ideal per regalar a aquesta persona que et té vivint més als núvols que a la terra. Redacta la teva nota personalitzada que inclourem dins de la caixa per demostrar-li tot el teu amor i afecte.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Grans Genial Mores Grans Genial  
Ref. 008004
Dolços que fan la vida genial

Vols fer que la vida d'aquesta persona especial sigui genial? Ara pots aconseguir-ho gràcies a aquesta caixa assortida de les millors mores dolces, ideal per a llaminers amants d'aquest fruit silvestre. Pots redactar una dedicatòria personalitzada que inclourem dins de la caixa.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Grans Energia Mores Grans Energia  
Ref. 008005
Energia per fer tots els teus projectes

Aquesta caixa conté les mores grans més sweet, ideals per fer un detall a aquesta persona amb projectes importants que dur a terme, per demostrar ànim i donar la millor de les sorts. És el regal ideal per als amants d'aquest fruit silvestres i de les llaminadures.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Grans Dolçor Mores Grans Dolçor  
Ref. 008006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

L'1% de la dolçor d'aquesta persona tan especial està en aquesta caixa de mores grans, amb el sabor més sweet. És el detall ideal per a llaminers que es fan estimar. Pots fer que el regal sigui totalment personalitzat adjuntant una nota redactada per tu mateix. 

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Grans Ànim Mores Grans Ànim  
Ref. 008002
Encara que sembli impossible ho aconseguiràs

"No hi ha res impossible, només hi ha coses que triguen més a aconseguir-se". Aquest és el missatge que li transmetràs a aquesta persona especial amb aquesta caixa assortida de saboroses mores grans. Pots escriure-li una dedicatòria per personalitzar encara més el regal. Li encantarà sentir el teu suport!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Excel·lent Mores Excel·lent  
Ref. 005017
Per a una persona excel·lent

Les persones excel·lents mereixen detalls igualment especials, com aquesta candybox assortida de les mores més sweet. Aquesta caixa és el regal ideal per a la teva mare, el teu pare, els teus germans, els teus avis, els teus amics o per a aquesta persona tan especial que t’omple el cor.

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Amic Mores Amic  
Ref. 005016
Per a una amiga de veritat que sempre hi és

Les mores més dolces s'ajunten en aquesta bonica caixa amb missatge per demostrar-li al teu amic tot el que t'importa. Serà el detall ideal si acompanyes aquesta candybox amb una dedicatòria personalitzada. El faràs plorar d'emoció!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Política de protección de datos de carácter personal
Volver