Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Els Kinder

Els Kinder

Per a tots els fanàtics d'aquestes xocolatines més que no pas mítiques: us portem aquesta Candybox tan dolça. Kinder bo, Kinder maxi, Schoko-bons, Happy hippos barrejats amb frases motivadores són els ingredients perfectes perquè aquestes Candybox enamorin qualsevol; tant petits com adults.

Mostrant 1 - 8 de 8 productes

Mix Kinder genial Mix Kinder genial  
Ref. 039008
Ets genial i com tu no hi ha ningú igual

Hi ha poques coses més genials que aquesta persona a la qual li regalaràs aquesta candybox... però una d'elles és la xocolata de Kinder. És impossible no morir-se per un dels bombons d'aquesta caixa, i estem segurs que si has arribat fins a aquí ella o ell l'hi mereix! Envia la candybox a qui tu vulguis i en menys de 48h laborables estarà gaudint d'ella. Recorda que pots afegir un missatge personal perquè aquest detall li tregui un somriure encara més gran.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder feliç Mix Kinder feliç  
Ref. 039080
Si no saps què posar-te... posa't feliç!

Aquesta candybox està preparada perquè en rebre-la sentis una enorme dosi de felicitat que et tregui el més gran dels somriures. Xocolatines Kinder, hipopòtams, bombons shoco-bons i els mítcs Kinder bueno són les eines necessàries per posar-te d'un humor excel·lent. I bé, la cirereta del pastís serà el missatge personalitzat que hi pots afegir, perquè qui ho rebi pugui agrair-te aquest detallàs.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder energia Mix Kinder energia  
Ref. 039005
Energia per tots els teus projectes

Què millor que prendre una bona dosi d'energia a base de xocolatines? Bé, te la pots prendre tu o enviar-li a aquella persona que saps que la necessita. Aquesta és la candybox de supervivència bàsica en cas d'estrès i acumulació de treball, per tal que us sobri energia per realitzar tots els vostres projectes! Inclou en la solapa un missatge d'ànim personalitzat i no hi haurà repte que el receptor o receptora no pugui superar.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder als núvols Mix Kinder als núvols  
Ref. 039003
Amb tu sóc als núvols

Amb ella o amb ell estàs als núvols, se't nota. Però la veritat és que amb aquestes xocolatinas llançaràs a la teva parella o amic/amiga a un altre nivell del cel. No hi ha millor moment que ara per fer-li saber com d'especial et fa sentir i mimarl@ amb aquesta candybox tan dolça. A més, podràs afegir un missatge que veurà a la solapa de la caixa per donar-li el teu toc personal i que es porti una bona sorpresa.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder aniversari Mix Kinder aniversari  
Ref. 039082
Avui et diré que sí a tot... feliç aniversari!

Aquest pot ser el regal perfecte per començar l'aniversari d'aquella persona tan fantàstica. Aquesta candybox ve plena de bombons, xocolatines, Kinder bueno i hipopòtams Kinder que tornaran boig a qualsevol amant d'aquestes xocolates. Sabem que avui no podràs dir-li que no a res, que és el seu dia especial, però el que sí que pots fer és dir-li un munt de coses boniques afegint un missatge personalitzat perquè aquest regal sigui 100% tu.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder crack Mix Kinder crack  
Ref. 039041
Ets un crack i ho saps

Per a aquell amic que sempre està allà i et recolza en cada pas que fas, sorprèn-li amb aquesta caixa plena de les seves llaminadures prefereides. S'ho mereix tot i tu ho saps millor que ningú. La vostra amistat és el més gran que hi ha i… ho ha de saber! I si vols acabar de donar-li una alegria afegeix un missatge personalitzat perquè sàpiga com mola.

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder amor Mix Kinder amor  
Ref. 039078
Ets del bo el millor i t'envio... molt amor!

La vols / el vols... i saps que no podria ser més fan de tots els productes d'aquesta xocolata que també ens té enamorats, perquè mai serem massa grans! Regala-li la candybox romàntica que li va a treure el somriure més gran del món. Recorda que podràs afegir un missatge personalitzat en la caixa perquè el detall ja sigui completament inoblidable. Es fondrà d'amor!

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Mix Kinder amics Mix Kinder amics  
Ref. 039083
Sense dolços amics no hi hauria dolços moments

Sense dolços amics no hi hauria dolços moments, quina gran veritat! I precisament per a aquest amic o amiga que et fa viure tantes aventures hem preparat aquesta candybox, perquè li sorprenguis de la manera més dolça possible. Posa-la en el teu carret de compra, escriu la seva adreça (la de casa o la de la feina) i la hi lliurarem per tu en un màxim de 48h laborables. Si vols, podem afegir també un missatge personalitzat perquè ho llegeixi en obrir la seva caixa. Li farà molta il·lusió!

Sense stock disponible
    
25. 00 €
Política de protección de datos de carácter personal
Volver