Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Los huevos

Mostrant 1 - 7 de 7 productes

Ou Sucar Ou Sucar  
Ref. 021032
Estàs per sucar-hi pà!

Mai t'hauries imaginat que podries voler tant una persona? Doncs no hi ha res més bonic que declarar-li tot el teu amor a algú especial amb una encantadora caixa de llaminadures com aquesta. Una Candybox plena d'ouets dolços és perfecta per treure-li un somriure al teu amor amb un enginyós joc de paraules. Recorda que, a més, pots afegir una dedicatòria que llegirà a l'interior de la capsa. Segur que li agrada!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Ou Love Ou Love  
Ref. 021001
Encara que ens coneixem un ou et segueixo estimant

Sovint no els diem als amics o familiars més propers lo molt que els estimem i lo important que són per a nosaltres... Ara pots dir-ho d'una manera super especial amb aquesta divertida caixa assortida d'ous fregits de llaminadura. A més pots redactar un missatge personalitzat que la persona veurà quan obri la Candybox. T’agrada la idea? Segur que li encanta el detall!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Ou Dolçor Ou Dolçor  
Ref. 021006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor

Vols dir-li a aquesta persona especial lo important que és per a tu? Amb aquesta caixa assortida de saboroses llaminadures en forma d'ou fregit ho podràs fer d'una manera divertida i personalitzada. Està especialment indicada per a persones que destaquin per la seva dolçor. Pots redactar un missatge breu que la persona llegirà quan aixequi la solapa. Li encantarà el detall!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Ou Energia Ou Energia  
Ref. 021005
Energia per fer realitat tots els teus projectes

Els ous més dolços proporcionen l'energia necessària per fer realitat tots els projectes d'una persona que viu la vida amb molta passió i optimisme. Els amants dels ouets se sentiran persones super especials si algú estimat els hi regala aquesta Candybox amb frase inspiradora. A més, pots incloure un missatge per acabar de personalitzar la caixa. Encertaràs sí o sí!

 
En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Ou Superwoman Ou Superwoman  
Ref. 021064
Ets la meva superwoman, amb tu fins a la fi del món!

Perquè segur que coneixes alguna dona a qui consideres l'heroïna de la teva vida, a Candybox et proposem sorprendre-la amb aquesta capseta plena d'ouets fregits dolços. Demostra-li que l'estimes un munt i aprofita per dir-li que està per sucar-hi pa! Recorda pots completar el teu regal afegint-hi una dedicatòria que imprimirem a l'interior de la teva caixa de llaminadures a domicili. Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Huevo Genial Huevo Genial  
Ref. 021004
Dolços que fan la vida genial

Aquesta divertida caixa assortida d'ous de llaminadura serà el detall ideal per a aquella persona que viu la vida amb optimisme i vitalitat. Està especialment indicada per als amants dels ous més sweet. Per fer que el regal sigui encara més especial, pots personalitzar la caixa redactant un missatge breu que inclourem dins la caixa. Li encantarà!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Ou Ànim Ou Ànim  
Ref. 021002
Encara que sembli impossible ho aconseguiràs

Si vols donar-li ànims a aquella persona especial i dir-li que tot és possible en aquesta vida, et recomanem fer-ho amb aquesta divertida caixa assortida d'ous de llaminadura. Segur que la frase li fa reflexionar i també pots enviar-li un missatge personalitzat que veurà quan aixequi la solapa de la Candybox. Segur que s'emociona!

En stock
    
22. 00 €
Afegir a la cistella
Política de protección de datos de carácter personal
Volver