Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 20
  • Abril
  • 2020

Un Sant Jordi especial

Publicat per Candybox en Celebracions, Ideas
Sant Jordi Especial

Aquest Sant Jordi serà especial i per això, ho recordarem sempre. Canviarem els llargs passejos pels carrers principals de la nostra ciutat, plens de roses i llibres per quedar-nos a casa per a cuidar als que més estimem. No obstant això, hem de celebrar Sant Jordi com es mereix.


Quin és l'origen d'aquesta celebració?

Sant Jordi va ser un soldat romà de Capadòcia que es va convertir en màrtir en seguir a Crist i enfrontar-se a la teologia romana. A Catalunya, també és coneguda la llegenda de Sant Jordi, un cavaller que va matar a un drac que tenia atemorit al poble de Montblanc. De la sang del drac naixeria un roser de roses vermelles del qual Sant Jordi tallaria una per a donar-li a una donzella rescatada. A més, el 23 d'abril coincideix amb el Dia del Llibre i commemora l'aniversari de la mort de Miguel de Cervantes i William Shakespeare.


Ara que ja saps una miqueta més sobre aquesta celebració, des de Candybox volem donar-te algunes idees perquè aquest dia no deixi de ser especial.


Roses de paper

Aquest és un pla perfecte per a fer en família. Només necessitaràs fulls de paper de color, llapis, tisores, cola i un pal de fusta. La idea és dibuixar i retallar en el full de paper un cercle. Quan ho tinguis, retalla-ho en forma d'espiral i enrotlla-la sobre si mateixa. No enrotllis tota l'espiral, deixa un trosset com a base i pega el pal de fusta. Llest! Ja tens la teva rosa de Sant Jordi per a sorprendre a qui tu vulguis.

 

Una tarda de poesia

Què tal revisar els llibres que tinguis per casa? Tens cap de poesia? Si no, pots buscar i imprimir les poesies dels autors que més t'agradin a Internet. La idea és reunir-se en el menjador i recitar poesia. Després, trieu la que més us hagi agradat i expliqueu per què. Segur que et sorprens!


Escriu un conte

T'has posat alguna vegada a escriure? Potser aquests dies tens més temps i pots inspirar-te. Tria el gènere i posa't a escriure. El dia de Sant Jordi, pots publicar els teus escrits en un blog o en xarxes socials, pots gravar-te recitant la teva poesia o, si tens actors a casa, muntar una petita representació.


Sorprèn!

Si no estàs prop de la persona a la qual vols sorprendre aquest 23 d'abril, pots fer-li arribar una de les nostres sorpreses dolces aquest Sant Jordi i regalar-li un moment especial. A Candybox volem acostar-te a les persones que estan lluny.

Categories: Celebracions , Ideas

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver