Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 14
  • Desembre
  • 2018

La teva Candybox ideal per Nadal

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Celebracions
regalo Navidad

El Nadal està a punt d'arribar! Igual que el deliciós menjar de la mare, les reunions familiars, el moment de desembolicar els regals i els nervis d'esperar que obrin els que has fet tu. Després d'haver-te recorregut totes les botigues esperes que a tothom li agradi el que has triat, però et continuen passant pel cap frases com “I si no és el seu estil?” “I si es decep?”. El blog d'avui és per a treure't un pes de sobre i recomanar-te les nostres millors Candybox, segons gustos i estils. Comencem!

Els xerraires

Per als que no callen ni sota l'aigua, que expliquen les millors anècdotes i que t'escupen mentre mengen perquè no paren de parlar. Si et ve algú en concret al cap regala-li aquesta caixa de llengües i rieu-vos els dos de la situació, segur que t'expressarà amb tot el seu vocabulari com li ha agradat la seva Candybox.

Candy lenguas

Els que són un bombó
Són un bombó per macos i per fans de la xocolata. Perquè, encara que han passat ja dels 50, es continuen comprant el seu calendari d'advent i ho continuen gaudint com si fossin nens. A ells li dediquem la nostra Candybox de Kinder, amb tantes xocolatines juntes se'ls hi sortiran els ulls de les òrbites de l'emoció!

Candy Kinder

Els romàntics
Ideal per a una parella o per a expressar-li a algú especial els teus sentiments. Perquè no cal esperar a Sant Valentí per a donar-li a aquesta persona tots els cors del món amb aquesta Candybox. Omple-li d'amor!

Candy corazón

Els que estan en els núvols
Estaran pensant en els seus somnis? En el que volen fer amb la seva vida en un futur? O en el que prepararà per a menjar l'àvia la nit de Nadal? Si aquesta persona està tot el dia pensant en les musaranyes, li encantarà aquesta Candybox plena de núvols de chuche. De tots els colors, tendres i ben dolços!

Candy nubes

Els que adoren el Nadal
Per als que simplement estan enamorats del Nadal. Adoren aquestes festes perquè és l'oportunitat perfecta per a veure a tota la família i passar una bona estona junts, que és súper difícil reunir-vos a tots! Doncs per a aquestes persones la caixa més especial, plena de xocolatines i bombons nadalencs. Ja veuràs, li alegraràs encara més aquest dia.

Candy Navidad

I aquestes són les nostres recomanacions, però saps el que no t'hem dit encara? Que pots personalitzar cada regal amb un missatge escrit per tu. Vinga, vinga. Que aquest Nadal el triomf està assegurat!

Categories: Llaminadures , Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver