Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 31
  • Juliol
  • 2019

Et dono el meu suport!

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals
apoyo

A vegades tenim dies bons, altres dolents, uns altres molt dolents i uns altres… en altres millor ni pensar! Potser que algú pròxim a tu estigui passant per una mala ratxa, o simplement tingui una mala setmana, i tu l'única cosa que vols és alegrar-li una mica, i treure-li un somriure si es pot ;) Per a moments així tenim una categoria especial de Candybox a la nostra web. Dóna-li tot el teu suport!

 

 


En moments tristos, teràpia de dolços

Que si ens deixa el nuvi, que si hem tingut mala sort amb un examen… Hi ha mil coses que ens posen tristos, però per a això tenim bons amics que ens alegren el dia amb les seves abraçades i amb súper detalls com aquesta capsa de llaminadures. Aquesta Candybox té una mica de tot: plàtans, cors cocacoles… perfecta per als amants del dolç i dels bons moments.

mix chuches terapia

Ets un crack

Tu ho saps, els seus pares ho saben, els seus amics ho saben… ell és l'únic que no s'assabenta que és UNA PERSONA INCREÏBLE! Un crack, algú únic. Que s'assabenti ja d'una vegada amb aquesta Candybox plena de llaminadures ensucrades, des de les àcides claus fins a les dolcíssimes maduixes. A veure si per fi rep el missatge i s’ ho creu.
 

sugar crack

Energia per a passar el dia

Viiiinga! Una miqueta més, només tu pots aconseguir que el teu dia sigui o fantàstic o un desastre. Per a donar-li una empenteta a aquesta persona, comença per donar-li tot el teu suport i ajudant-lo quant puguis i, quan acabis, regala-li una Candybox plena de llaminadures. Que acabi el seu dia amb alegria.


 

red chuches

Encara que sembli impossible ho aconseguiràs

És normal esfondrar-se quan les coses no surten bé, o quan sembla que tot està en contra teva per a aconseguir allò que vols. Però amb aquesta mentalitat no es va a cap lloc. Per a ser conscient de la bona sort que té aquesta persona, regala-li una Candybox amb aquest missatge súper positiu. Tu estàs segur que si s’ho proposa podrà amb tot, que no perdi l'esperança mai.

pink chuches

I aquestes són les nostres recomanacions per a aquests dies una mica dolents en els quals necessites una persona perquè et doni suport. Si encara vols donar-li un toc més personal i original al teu regal, recorda que per 1€ més pots escriure una nota que anirà enganxada a la mateixa capsa. 

Categories: Llaminadures , Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver