Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 7
  • Febrer
  • 2022

Regals Candybox per a la teva millor amiga

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Ideas
Regal amiga

L'amistat és un dels nostres tresors més valuosos i és que, els amics de veritat es compten amb els dits d'una mà. Per aquesta raó, quan s'acosta el dia del seu aniversari, algun moment especial o simplement necessites enviar-li energia, vols estar amb ella, fer-li una sorpresa molt especial, alguna cosa que li faci il·lusió, li agradi i li demostri l'important que és l'amistat.

 

A més, ja estem a l'estiu! L'època del bon temps, l'alegria i de compartir amb els que més estimes. Per tant, quin millor moment per a celebrar l'amistat amb un gran detall preparat amb molt d'amor? Des de Candybox volem presentar-te les nostres capsetes plenes de dolços, preparades per a celebrar l'amistat, perquè triïs aquella que digui exactament el que vols dir-li. A més, amb Candybox, pots escriure-li un missatge personalitzat perquè quan obri la capsa el pugui llegir i les teves paraules li arribin directament al cor.

 

GRÀCIES PER TOT

Per estar en els bons i mals moments, per compartir els teus secrets, escoltar les teves preocupacions, per estar sempre que ho has necessitats. Si necessites donar-li les gràcies a la teva millor amiga per alguna cosa en concret o simplement, per haver estat al teu costat, digues-li-ho amb les seves llaminadures preferides i regala-li un moment màgic ben merescut.

Gracias

PER MOLTS ANYS

Perquè l'aniversari de la teva millor amiga no és un aniversari qualsevol. Per aquesta raó, les nostres capsetes volen ser un regal original i regalar il·lusió en un dia molt especial. Per què no felicitar-la aquest any de manera diferent?

Cumple

ÀNIM

És un dia especial per a ella? Si vols enviar-li tota l'energia del món perquè és un dia molt important, pots triar una de les nostres capsetes amb un missatge original i fer que el seu dia comenci amb un somriure. És impossible que res surti malament!

Ánimo

ETS UNA AMIGA DE CAMPIONAT

A vegades sol fan falta 5 paraules per a expressar un munt d'emocions. Una bona amiga és aquella que t'acompanya en tot moment, que et dóna suport, que està disposada a escoltar, que és digna de confiança i et respecta. Tens una amiga així? El que tens llavors és un tresor.

Amiga

T’ESTIMO

Quan va ser l'última vegada que li vas dir a la teva millor amiga el molt que la estimaves? Si la teva amiga és una boja de les llaminadures i les xocolates, digues-li-ho amb una de les nostres capsetes i fes que no s'oblidi mai d'aquest moment.

te quiero

EL MEU HEROI

Si la teva amiga ha estat en un moment súper complicat de la teva vida i saps que sense ella res hagués estat igual, digues-li-ho en majúscules. Els herois no sempre porten una capa, els herois estan a la teva vida i fan que simplement sigui millor.

Héroe
Categories: Llaminadures , Regals , Ideas

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver