Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 30
  • Agost
  • 2019

Què regalar a una baby shower?

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Celebracions
regalo baby shower

Tot va començar amb un gran anunci. Potser va ser en persona, potser et van trucar o potser et vas assabentar per xarxes. Això no importa, el que sí importa és que queda per a celebrar el feliç embaràs de la teva amiga amb una súper Baby Shower. Ella té el problema d'organitzar, però tu has de buscar el regal perfecte! Vols algunes idees? Continua llegint ;)

 

Joguines pel nen

Potser és típic, però una senzilla joguina pot ser una gran opció. Hi ha moltíssima varietat i tindràs on triar: sonalls, peluixos, mantes... Nosaltres personalment et recomanem que triïs un objecte interactiu, amb el qual pugui experimentar diferentes sensacions com el tacte a través de la rugositat, o altres textures. Se'ls obrirà un món sencer quan comencin a toquetejar.

 

Bolquers

Pregunta-li a una parella que ja ha tingut fills què és el que necessiten i, sense dubte, et diran BOLQUERS, MOLTS BOLQUERS. Els pares que encara estan esperant al seu bebè possiblement no són conscients del ràpid que es gasten i, sent realistes, lo cars que són els bolquers. Per què no ajudar regalant uns quants? Perquè quedi més bonic pots fer-li algun tipus d'escultura amb ells, sempre que t'asseguris que es poden continuar usant.

 

Roba

Igual que els bolquers s'acaben en un tres i no res, la roba… és un món a part. Més que molta roba de bebè nounat, necessitaran roba de moltes edats diferents. Els nens creixen rapidíssim! Passarà un mes després de néixer que ja no li cabrà res.

 

Llaminadures per als pares

El nen es mereix mil coses, però els seus pares també. Fes-los un detall perquè recordin aquest dia de la manera més dolça. Aquests xumets de llaminadures estan deliciosos, i si els acompanyes un missatge personalitzat, encara s'alegraran més.

regalo baby shower
Categories: Llaminadures , Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver