Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 22
  • Juny
  • 2020

Per què és tan important expressar el que sentim?

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Tendencies
Expressar

Expressar el que sentim és una cosa bona per a nosaltres i per les persones que ens envolten. Moltes vegades tenim una cosa important a dir a una altra persona i no ho deixem sortir, ens ho guardem perquè no sempre és fàcil o potser, per por. Hem de deixar fluir les nostres emocions i fer-les arribar a les persones que ens importen, veuràs com el que reps a canvi és molt satisfactori. Tens alguna cosa a agrair? Vols estar prop d'algú que està lluny? Vols dir-li a algú l'important que és per a tu? A Candybox, la nostra principal missió és fer arribar els missatges que necessites directament al cor de les persones que t'importen, i ho fem en forma de xocolata o llaminadures. En aquest post, explicarem quins són els beneficis de dir el que pensem, i per descomptat, si vols fer-ho amb nosaltres, estarem encantats de formar part d'un moment especial:

 

Et fa sentir bé

Si guardem allò que volem dir, deixarem una càrrega emocional dins de nosaltres que no ens deixarà estar bé. En canvi, quan ens alliberem, ens sentim bé amb nosaltres mateixos i podem solucionar molt millor els problemes.

Somriu

Millora les relacions amb els altres

Dir el que sents, donar les gràcies, donar suport o demanar disculpes és part de fer créixer una relació familiar, de parella o d'amistat. Expressar el que sentim amb respecte fa que les relacions amb altres persones siguin més sanes.

Mama

Et fa més fort

Dir el que sents a una altra persona no sols t'ajuda a comunicar-te amb ella sinó a enfrontar-te a tu mateixa i això implica també, conèixer-te millor. Això també t'ajudarà a tenir més confiança en tu mateix i al fet que els altres la tinguin en tu.

Sí

Et fa més feliç i t'allunya de la tristesa o el dolor

Ser sincer amb les persones que t'importen et fa feliç. Si necessites donar les gràcies, fes-ho! Si necessites demanar una disculpa, no t'ho pensis! O si vols formar part d'un moment especial, fes que sigui possible!

Gràcies

A Candybox no volem deixar de despertar totes les emocions dels nostres clients, i volem que arribin acompanyades de moments dolços. Escriu allò que sents i fes-ho arribar en una de les nostres capsetes. La vida està feta de moments.

Categories: Llaminadures , Regals , Tendencies

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver