Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 16
  • Novembre
  • 2018

Moments perfectes per a regalar xocolata

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals
Momentos perfectos para regalar chocolate

Si tens alguna cosa que regalar, amb xocolata no fallaràs. Descobreix els millors moments per a compartir aquest deliciós menjar.


Quan estàs trista… proba amb Kinder
Tots tenim algun amic que està passant un moment difícil de la seva vida, ja sigui per un mal d'amors o simplement per un mal dia. En moments com aquests només necessita una abraçada, una terrina de gelat, una peli de Netflix i un munt de xocolata. Planta't a la seva casa amb aquesta caixa Candybox plena de xocolatines Kinder i ploreu junts mentre la devoreu sencera.


Si estàs enamorat… dóna-li un bombonàs
Ai l'amor… Quan tens a algú que no se't treu del cap, l'única cosa que penses és a fer-la feliç. Qui no ha vist aquestes pelis on ell/ella li regala bombons i un ram de roses al seu enamorat/a? Doncs digues adéu a les caixes soses i avorrides. Amb nostres CandyBox podràs posar-li un missatge personalitzat en la caixa perquè es fongui d'emoció.


Quan vols reconciliar-te… intenta-ho amb xocolata
Tots ens hem enfadat alguna vegada per ximpleries amb els nostres amics, pares o parella, no obstant després de la tempesta sempre arriba la calma. Si creus que és el moment de demanar perdó, no hi ha millor manera de demostrar com et sents de malament amb un munt de xocolatines Kinder. li caurà la bava amb la teva careta de penediment i la caixa plena d'aquests dolços que tant li agraden.


Per a la teva mamà… xocolata i felicitat!
El dia de la mare, el dia del pare, el dia de l'avi… és igual! Perquè a qualsevol d'ells els hi encantarà el regal que els facis i t'agrairan amb tot el seu cor el súper detall que has tingut amb ells. Tu només vols fer-los feliços, així que dóna'ls aquestes llaminadures que tant li agraden i us les mengeu junts. Perquè el millor del món és poder estar amb ells.

Categories: Llaminadures , Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver