Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 27
  • Setembre
  • 2019

El millor de la tardor!

Publicat per Candybox en Llaminadures, Celebracions
lo mejor de otoño

Sembla que quan acaba l'estiu s'acaba la felicitat, però d'això res! És hora d'acomiadar-nos de la calor i dels mosquits per a començar a gaudir del suau fresquet de la tardor. Aquesta estació té mil coses que la fan especial. Us expliquem algunes?


Colors de tardor

Comencem pels més cridaners de tots: els bells colors ataronjats, vermellosos i grocs que decoren els parcs i carrers. Quan caigui la primera fulla, ja podem dir “definitivament, ha arribat la tardor”.


Canvi de vestuari!

Massa temps amb la mateixa roba, per fi toca guardar la màniga curta i els shorts. Passem a les jaquetes, pantalons llargs, botes… que ja tocava canviar de look.


Tardes especials en el sofà de casa

Comença el fred, les pluges i a vegades no ve de gust sortir fora. Ens quedem a casa tranquils amb una manta damunt veient alguna sèrie o pel·lícula i una tassa calenta a la mà. Senzills moments que no canviaries per res.

Castanyes. Apetitoses i riques castanyes.

Les castanyes només es mengen una vegada a l'any, i per això són úniques. Mmmmm… delicioses, calentes i perfectes per a compartir-les entre tots.


This is Halloween

Finalment la nostra part preferida, ARRIBA HALLOWEEN! La nit dels morts, monstres, fantasmes, bruixes, carabasses, cases encantades i, com no, dels dolços.


És l'excusa perfecta per a reunir a tots els teus amics, disfressar-vos, fer una petita festa i menjar llaminadures fins no poder més.

 

Com sabem que aquesta festa té un ambient molt especial, hem dissenyat unes Candybox amb les llaminadures més terrorífiques. Tenim de tot: d'aranyes, cervells, carabasses, ossos, calaveres, i molt més. A més, podràs triar entre un munt d'etiquetes diferents. Ara ja no tens excusa per a no celebrar aquest dia amb els teus amics.


La tardor mai havia estat tan dolça!

halloween dulce
Categories: Llaminadures , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver