Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 21
  • Gener
  • 2020

Les maneres més originals de regalar una Candybox

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Ideas
Regalar Candybox

Què tenen les llaminadures que ens desperten tanta il·lusió quan les veiem? Si estàs pensant en sorprendre a algú especial amb un detall, nosaltres et donem una idea: fes-ho amb una capsa de llaminadures o xocolates! Un regal original que sorprendrà a aquells que més vols i un moment únic que gravaran a la seva memòria per sempre. Però, com fer-ho? Et donem algunes idees:


A domicili!

En aquest cas, només has de fer tres senzills passos: triar la capsa que saps que li agradarà, escriure una frase especial que vulguis dir-li i posar la seva adreça perquè la rebi directament a casa. T'imagines la seva cara quan obri la porta i rebi la seva Candybox?

Per descomptat és un regal original per a pares, mares, nuvis, germans o qualsevol persona que sigui important i vulguis regalar-li aquest moment. Pots fins i tot no dir-li qui ets i afegir una mica d'intriga. Nosaltres no direm res!

Dulzura

A l'oficina

Vols sorprendre a algú en el seu moment especial, però estarà treballant? No et preocupis! Tria a Candybox la caixa de llaminadures que més vagi amb aquesta persona, escriu el missatge que vulguis enviar-li i l'adreça de la seva oficina. Així de fàcil! El millor d'enviar el regal a l'oficina és que segur que no ho espera i li trauràs de la rutina en un dia especial.
No oblidis triar les llaminadures o les xocolates que saps que li agraden i triar les paraules exactes per a dir-li el que es mereix. Celebra els moments únics!

Kinder cumpleaños

Amaga-ho!


Una altra idea és preparar la teva capsa Candybox i enviar-te-la directament a tu i aquí, comença el joc! Una vegada rebis la capsa de llaminadures personalitzada pots amagar-la i preparar un joc. Com? Ves deixant pistes per tota la casa amb targetes que li guiïn fins a la sorpresa final. Segur que es converteix en un joc de pistes molt divertit si el prepares bé, però has d'organitzar-te amb antelació, la màgia està en els detalls. Si vols una cosa una mica més top, pots organitzar el joc de pistes en diversos llocs o afegir una temàtica, inspirant-te en algun llibre o pel·lícula que li agradi. Aquest detall és perfecte per a fer-lo en família, amb la teva parella o fins i tot amb el teu company de pis.

Mensaje amor

Digues-li-ho amb dolçor

Tens una cosa important que dir i no et surten les paraules? Què et sembla un sopar i una capsa Candybox amb les paraules perfectes? A vegades hi ha sentiments o emocions que són difícils d'expressar o potser, agraïments o disculpes que no vols deixar que passin desapercebudes. Una idea és preparar l'ocasió per a trobar-te amb aquesta persona i fer-li veure l'important que és per a tu. Endolceix aquest moment amb un regal original i les paraules adequades, veuràs que tot és més fàcil i podràs fer que arribin directament al cor.

Twix preocupado
Categories: Llaminadures , Regals , Ideas

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver