Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 21
  • Maig
  • 2020

La teva Candybox ideal

Publicat per Candybox en Llaminadures, Ideas
Candybox ideal

Vols fer arribar una de les nostres capsetes a algú especial, però no saps quina triar? Sorprendre en un aniversari, agrair una cosa important, desitjar sort o simplement demostrar lo molt que penses en algú són algunes de les raons per les quals pots necessitar una de les nostres capsetes més dolces. No saps quina triar? No et preocupis, nosaltres t'ajudem!

 

Vull animar a algú

Algú molt pròxim a tu està passant per un moment difícil i vols alegrar-li el dia amb una sorpresa molt dolça i amb unes paraules que l'ajudin a seguir amb energia i amor. A Candybox, creiem en la força dels detalls i les paraules, per això l'ideal en aquest cas, és triar una capsa de xocolata juntament amb les paraules que et surtin directes del cor. Vols veure la teràpia de dolços que tenim preparada?

Suport

Vull enviar una capseta a un familiar

És un dia especial per a una mare, pare, germà o tieta? Llavors només has de triar els seus dolços preferits… saps quins són? Hi ha capses de mores, petons, melons, llengües, xiclets i tots els tipus que et puguis imaginar. Si no saps amb quina llaminadura quedar-te, tenim capses variades i, molt bones!

Mare

És addicte a la xocolata

Les capses de xocolates són les més demanades a Candybox i és que pocs poden resistir-se a aquest afrodisíac: Kit Kat, Kinder, Twix i Snickers. I és que la xocolata té un gran poder curatiu i, a més, és perfecte per a qualsevol ocasió. Revisa totes les nostres capsetes, no podràs resistir-te!

Xocolata

No ho conec gaire

Vols regalar una capseta, però encara no coneixes tant a la persona? Tens dubtes sobre com dir-li alguna cosa? El primer que has de fer és pensar bé què és el que li vols dir, no pensis tant en les paraules exactes, sinó en la idea general. Quan ho tinguis, revisa la nostra categoria Moments, i tria allò que s'adapti millor al que estàs pensant. Nosaltres et proposem les capses personalitzades i les llaminadures. Només has de veure les diferents opcions! I, quan tinguis la teva Candybox ideal, serà molt més fàcil deixar per escrit allò que vols dir.

Missatge personalitzat

Tinc alguna cosa a agrair

Necessites donar-li les gràcies a algú important pel que ha fet i no saps com fer-ho? T'imagines una capseta plena d'amor i dolços? Només has de triar els dolços i la capsa que expressi el que necessites dir. Quan la tinguis, escriu el missatge que vulguis donar-li i nosaltres li ho farem arribar dins de la capseta.

Gràcies
Categories: Llaminadures , Ideas

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver