Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 14
  • Maig
  • 2019

La meva comunió mola un munt!

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Celebracions
Comunión candybox

En la meva comunió el teu afecte és el meu regal. Gràcies!

No hi ha millor regal que tenir al teu voltant a les persones que més aprecies. Si vols que ho sàpiguen, el que has de regalar-los-hi és aquesta capseta plena de xuxes. Se'ls caurà la bava només de veure-la. Converteix-la en la millor de les comunions!

tu cariño es mi regalo candybox

Ets genial, com tu no hi ha ningú igual

Genial? Genial és poc. Cadascun dels teus convidats és fantàstic a la seva manera. No es mereixen saber-ho? Digues-li-ho de la millor manera, a la manera Candybox! Amb aquesta caixa plena de fruites de xuxe no podran esperar a arribar a casa per a menjar-li-ho.

eres genial como tú no hay nadie igual candybox

Sou genials! Gràcies per acompanyar-nos

Són increïbles i vols que ho sàpiguen. Ha estat un detallàs que hagin vingut a celebrar amb vosaltres aquest moment, per això es mereixen un agraïment ben gran. Igual que ells han endolcit el dia, vosaltres podeu fer el mateix amb una Candybox plena de delicioses llaminadures.

Sois geniales gracias por acompañarnos

Moltes gràcies de tot cor

Amb tot el teu cor… gràcies, gràcies i gràcies! Per fer d'aquesta celebració una gran festa, simplement amb la seva presència. Aquesta Candybox està dedicada a les millors persones de l'univers!

muchas gracias de todo corazón comunión

Hi ha moltíssimes altres Candybox en aquesta llista perfecta per a la comunió dels teus fills i que encantaran a tot aquell a qui les hi regalis. Entra aquí per a descobrir-les totes.

Categories: Llaminadures , Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver