Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 12
  • Abril
  • 2019

El Sant Jordi perfecte: rosa + llibre + xuxes

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals
Sant Jordi

Ens encanta Sant Jordi! Amb les seves paredetes plenes de llibres, la gent regalant-se roses els uns als altres... Es respira amor en l'aire.

Aquest dia és molt especial per a nosaltres i volem aportar el nostre granet de sorra amb unes candyboxs súper especials per a regalar al costat de la teva rosa o llibre Vols veure quins són? Troba la millor manera de sorprendre aquella o aquelles persones tan especials per a tu.


Feliç Sant Jordi!

Sant Jordi és l'excusa perfecta per a demostrar el que sents, i no només al teu amor, parlem també dels teus pares, amics, familiars… tota aquella gent important per a tu. Què tal un regal que puguis compartir amb tots ells?

feliz sant jordi

Ets i sempre seràs el meu príncep

El príncep al qual tant estimes segurament no porta corona, no viu en un palau i… probablement no és blau. Tot això t'és igual, veritat? L'estimes perquè et fa riure i sempre està quan ho necessites. Cuida cada detall i us ho passeu genial junts. Per a algú tan important com ell, aquesta Candybox és perfecta. Pots emplenar-la amb les xuxes que més li agradin i enviar-la-hi el dia de Sant Jordi. Serà una sorpresa!

Mi príncipe

Ets i sempre seràs la meva princesa

Ella és la teva princesa, però no una qualsevol. És valenta, divertida, bona persona, amb un gran cor… d'aquestes que no existeixen ni en els contes. Algú així es mereix tot, tot, tot I MOLT MÉS. Regala-li una rosa o un llibre, per descomptat, però… per què no acompanyar-lo amb aquesta Candybox plena de les seves llaminadures preferides? Pots triar les que vulguis, però, sobretot, no t'oblidis de deixar-li un missatge personalitzat explicant-li tot el que sents per ella.

Mi princesa

Tu i jo sí que farem història

És igual si la vostra història té èpiques aventures, si és el més increïble que ningú ha escoltat mai o, pel contrari, penses que no té res d'especial. Sigui com sigui recorda això sempre… és important perquè és LA VOSTRA HISTÒRIA. Que ho sàpiga tothom, demostra amb tot el que tens com estimes a aquesta personeta tan especial per a tu, però sobretot fes-li-ho saber a ella amb aquesta Candybox tan adequada per a vosaltres. Digues-li-ho amb xuxes!

Haremos historia
Categories: Llaminadures , Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver