Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 9
  • Febrer
  • 2022

Com escriure un missatge d'amor?

Publicat per Candybox en Regals, Celebracions, Tendencies, Amor
Persona escribint

Ens agrada recomanar-te nostres Candybox més “top” per a regalar amics, familiars, i també a la teva parella. El que mai hem d'oblidar és l'efecte que poden provocar unes simples paraules en una persona, i més si aquestes són posant-li tot el sentiment possible. Si no saps per on començar però vols transmetre el que sents, aquí et deixem uns consells amb els quals et resultarà molt més fàcil escriure a la persona que més estimes del món.


Recorda un moment
Tanca els ulls i pensa en un moment que hagis passat amb aquesta persona, que als dos us faci feliç, un record que saps que ella guarda en el seu interior com un tresor. La primera vegada que us vau veure, aquella escapada romàntica, aquella bona notícia que et va donar… pensa en tot això i quan ho tinguis clar obre els ulls, i comença a descriure-ho amb pèls i senyals.


Digues-li per què la vols
Pensa en què sents, què notes en veure-la. Papallones a l'estómac? Et poses nerviós? O si porteu ja algun temps segur que us coneixeu moltíssim l'u a l'altre; els vostres complexos, les vostres pors, les vostres fortaleses… Si les teves paraules vénen de la sinceritat i l'amor, segur que el que escriguis serà preciós.


Pensa una vida amb ella
Hem parlat del passat, del present i ara, per descomptat, ve el futur. Descriu com t'imagines amb ella en uns anys, on… pots expressar-li el teu desig de viure junts, d'estar amb ella sempre o de quant t'agradaria que continuéssiu creixent junts, com a persones i com a parella.


Aquestes són les nostres recomanacions, però ets tu el que posarà aquestes paraules en la teva Candybox. Decideix què dir-li i li ho farem saber de la manera més dolça possible. Demostra el teu amor!

Categories: Regals , Celebracions , Tendencies , Amor

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver