Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 10
  • Febrer
  • 2020

Davant el dubte, xocolata i dolços!

Publicat per Candybox en Regals, Celebracions
San Valentín regalo

S'acosta aquest dia tan especial, aquesta data que ens torna a tots més tendres, més romàntics, més dolços. I és que Sant Valentí és una data assenyalada en el calendari, una excusa per a poder celebrar el dia de l'amor i passar un moment especial amb la persona que ens ha conquistat el cor. Si ets d'aquestes persones a les qui els agrada acompanyar aquest dia amb un detall especial, nosaltres et recomanem un clàssic: una capsa d'irresistibles xocolates o delicioses llaminadures. A Candybox, no sols tindràs l'oportunitat de fer arribar aquest meravellós i dolç detall a la teva mitja taronja, sinó que ho podràs acompanyar de les paraules exactes. Però, per què les capses de dolços i les paraules d'amor senzilles i tendres són un clàssic d'aquest dia?


1. L'amor fa gust de xocolata


La tradició de regalar alguna cosa per Sant Valentí s'ha estès per tot el món, però sí que és veritat que cada país té les seves particularitats. Per exemple, al Japó, més que el dia dels enamorats, és una oda a la xocolata i en aquest dia, són les dones les qui regalen xocolata als homes que formen part de la seva vida. Una tradició també present al nostre país perquè per als qui no ho saben: L'amor fa gust de xocolata! I és que quan provem aquest deliciós afrodisíac, el nostre cervell crea un estat d'eufòria i benestar, alliberant endorfines i serotonina. Una mica semblant al que ens passa quan ens enamorem. Per aquesta raó, aquesta tradició continua conservant-se amb els anys i per diversos llocs del món… Qui pot resistir-se a una capsa plena de xocolates? Se'ns fa la boca aigua abans de provar-los!

 

Regalo San Valentín


2. Els beneficis de fer un regal


Fer un regal és molt més satisfactori per al nostre cervell que rebre'l. Diversos estudis han demostrat que triar un regal per a una altra persona ens fa sentir bé. Has sentit mai aquestes pessigolles a l'estómac en preparar una sorpresa per a algú especial? I, els nervis al saber que està a punt de rebre'l? Aquestes sensacions semblen no tenir caducitat, no podem evitar sentir-les cada vegada que fem un regal. Serà per això que quan arriben aquestes dates no podem evitar il·lusionar-nos per sorprendre?

Regalo príncipe


3. Oportunitat de dir el que un sent


Hem de cuidar a la nostra parella tots els dies, però el 14 de febrer és l'excusa perfecta per a fer arribar aquest detall romàntic que com ja hem vist, no deixa a ningú indiferent. Amb Candybox, no sols pots regalar una capsa de les xocolates o les llaminadures que més li agradin, sinó que tens l'oportunitat d'escriure-li allò que necessitis dir-li o expressar. Convertim en una cosa màgica totes les paraules que ens surtin del cor!

Regalo Te quiero
Categories: Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver