Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 26
  • Juny
  • 2019

Amor d'estiu, a qui regalaries una Candy?

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals
amor de verano candybox

Diguem adéu als llibres, acomiadem-nos de les classes i que comenci lo bo. Estiu 2019! Segur que tens mil plans, i pot ser que entre ells estigui el passar més temps amb una persona especial. Avui et donarem 4 plans perfectes per a poder enamorar-la a poc a poc. Te'ls expliquem?



1-Batuts de fruites!

Com vénen de gust uns smoothies! Maduixa, pinya, meló… hi ha tants sabors que no sabrà quin triar. Però, saps què pot ser més bonic que convidar a aquest algú al seu batut preferit? Fer-ho tu mateix. Només necessites llet, fruita, sucre… i molt amor. No et preocupis si no et surt molt bé, perquè l'única cosa que l’importarà és que ho has preparat amb tot el teu afecte.



2-Què li fa il·lusió?

Pot ser simplement tombar-vos al parc a mirar els núvols, anar a veure una peli al cinema o fins i tot fer bombolles bufant … l'important és que sigui alguna cosa que li agradi, que li faci il·lusió de debò. Fins i tot, si t'animes, pots fer una cosa diferent cada dia de la setmana. Teniu tot el temps del món si esteu de vacances!



3- Pot ser que per escrit... t'expressis millor ;)

Bufff… a qui no li fan il·lusió unes paraules escrites amb el cor? No fa falta que escriguis com un poeta, només escriu allò que sentis, però que mai t'has atrevit a dir-li a la cara perquè se't fa un nus a la gola cada vegada que la veus. Hi ha tantes coses a dir...



4-Regala-li una candybox!

I finalment, per a endolcir encara més el vostre moment, pots regalar-li una de les nostres capses de llaminadures. Al ser estiu et recomanem les nostres caixes de fruites: melons, préssecs, llimones… totes súper divertides i en format xiclet. Però tens molt més on triar.

Ah! El més important, si vols la nota que et comentàvem abans pots posar-la a la capsa, dues idees precioses en una única i màgica sorpresa!


I aquí acabem les nostres recomanacions, que passis un estiu de 10. Esperem que gaudeixis al màxim d'aquestes setmanes i, sobretot, que les passis amb la persona adequada.

Categories: Llaminadures , Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver