Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Regals per al teu novio

Mostrant 25 - 36 de 79 productes

 1   2   3   4   5  Veure totes
Cor Vermell Núvols Cor Vermell Núvols  
Ref. 025003
Amb tu sóc als núvols. I love you

Si algú et té als núvols, aquesta caixa assortida de deliciosos cors vermells amb frase d'amor serà un detall inoblidable. Pots enviar-li la Candybox a aquesta persona a l'oficina o a casa i a més pots redactar un missatge breu que inclourem dins de la caixa i que es veurà quan s'aixequi la solapa. Imagina la seva careta en rebre aquest detall dolç. Després podreu compartir les llaminadures mentre veieu una peli. T'agrada el pla?

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Sugar Dolçor Heart Sugar Dolçor  
Ref. 026006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

Les persones afectuoses i dolces mereixen rebre detalls igual de sweet, com aquesta caixa de llaminadures assortida de 56 cors ensucrats de doble color, vermell i taronja. La Candybox té al davant la frase de disseny exclusiu i a més tu pots redactar un altre missatge breu que inclourem a l'interior de la caixa T'imagines veient una peli amb el teu amor i gaudint de les llaminadures? Amb aquest regal els dos gaudireu de l’estoneta íntima més dolça.

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Núvols Heart Núvols  
Ref. 024003
Amb tu sóc als núvols. I love tou

Aquesta caixa de cors de colors és el detall ideal per dir-li a aquesta persona especial tot el que l’estimes i la necessites. Ell o ella sabrà que et té als núvols. Si vols que el regal sigui personalitzat, pots redactar un missatge breu que el teu estimat/da veurà quan aixequi la solapa de la caixa. T'imagines la seva careta en rebre aquesta Candybox a l'oficina? Serà l'enveja dels seus companys!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Ossets Colada Ossets Colada  
Ref. 029029
Estic colada pels teus ossos

Si et té colada pels seus ossos és el moment de dir-li-ho amb aquesta caixa de llaminadures, assortida de divertits ossets dolços. Pots enviar-li el detall el dia que vulguis i on tu decideixis. A més, pots incloure un missatge personalitzat. Només has de redactar un text breu que inclourem dins de la caixa i que el teu estimant veurà quan aixequi la solapa. T’agrada la idea? Li encantarà el detall!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Sugar Núvols Heart Sugar Núvols  
Ref. 026003
Amb tu sóc als núvols. I love tou

A la recerca d'un detall dolç per a aquesta persona tan especial? Aquesta Candybox assortida de 56 cors de llaminadura amb frase d'amor serà el regal perfecte! És ideal per a persones llamineres que gaudeixen com els nens dels dolços. Per fer que el regal sigui personalitzat 100%, pots redactar un missatge breu que inclourem dins de la caixa i que la persona podrà llegir quan aixequi la solapa. Pots enviar-li el detall on tu vulguis: a l'oficina, a casa... Imagines la seva careta? S’emocionarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Love Xoco Dolçor Love Xoco Dolçor  
Ref. 028006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

A la recerca d'un detall dolç per a una persona igual de dolça? Aquesta Candybox és el regal perfecte. Té una frase de disseny exclusiu, esta assortida per 56 bombonets de xocolata bonísima i et permet incloure una dedicatòria breu a l'interior de la caixa. Què més es pot demanar? Envia-li el regal més sweet a l'oficina o a casa seva per fer-li sentir la persona més especial del món. El recordarà sempre!

Sense stock disponible
    
23. 00 €
Rouge Saturn Rouge Saturn  
Ref. 030022
Aquí i a Saturn t'estimo un munt

Si estimes a aquesta persona aquí i Neptú, el teu regal ideal és aquesta caixa assortida de llaminadures vermelles variades amb frase inspiradora. Serà el detall perfecte per un aniversari, pel Dia dels Enamorats o per qualsevol ocasió. Tots els dies són bons per demostrar el teu amor! Escriu una dedicatòria breu que el teu/teva estimat/ada veurà quan aixequi la solapa de la caixa. Li encantarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Sugar Igual Heart Sugar Igual  
Ref. 026008
Ets genial, com tu no hi ha ningú igual

Si tens al teu costat a la persona més genial del món, la que et fa veure la vida de color de rosa, és el moment de demostrar-li el teu afecte amb aquest detall dolç. Es tracta d'una caixa de disseny exclusiu, amb frase inspiradora, assortida de cors ensucrats. Pots fer que el detall sigui personalitzat 100% redactant un text breu que la persona llegirà quan aixequi la solapa. T'imagines la sorpresa que s’endurà si li envies el regal a l'oficina? Segur que li encanta!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Robat Heart Robat  
Ref. 024031
M'has robat el cor i he perdut la raó

Si aquesta persona especial t'ha robat el cor i l'hi vols dir d'una manera divertida i d'allò més sweet, pots enviar-li aquesta caixa de llaminadures amb frase inspiradora. És de disseny exclusiu i et dóna l'oportunitat d'incorporar una dedicatòria personal, que la persona llegirà quan aixequi la solapa de la caixa. Et proposem que li enviïs la Candybox a l'oficina per sorpresa. Li encantarà saber que t'has recordat d'ell!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart sugar T'estimo Heart sugar T'estimo  
Ref. 026035
T'estimo, t'estimo i t'estimo més

¿A la recerca d'un regal romàntic per a la teva parella o per aquest amor platònic? Has trobat el que busques. Una caixa de llaminadures en forma de cors ensucrats, amb frase d'amor i la possibilitat d'incloure un missatge personalitzat. Existeix detall millor? Serà perfecte si li envies el regal a la feina per sorpresa perquè sàpiga quant l’estimes. S’emocionarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Dolçor Heart Dolçor  
Ref. 024006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

Si vols demostrar-li tot el teu amor a aquesta persona tant especial a la teva vida, aquesta Candybox és el regal perfecte. Si a més aquesta persona és llaminer o llaminera l'èxit està garantit. Podreu compartir junts aquests dolços cors mentre veieu una peli i gaudiu l'un de l'altre. Afegeix un missatge personalitzat a l'interior de la caixa perquè el regal sigui personalitzat 100%. Li encantarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Ossets Núvols Ossets Núvols  
Ref. 029003
Amb tu sóc als núvols. I love tou

Si et mors pels ossos d'aquesta persona especial que et fa viure als núvols, aquesta caixa assortida d’ossets de gominola serà el detall perfecte. És de disseny exclusiu i et permet afegir una dedicatòria personalitzada a l'interior, que la persona llegirà quan aixequi la solapa. Compartir els ossets dolços en parella serà super divertit. Envia-li la Candybox a l'oficina perquè es senti la persona més especial del món!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
 1   2   3   4   5  Veure totes
Política de protección de datos de carácter personal
Volver