Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Regals per a la teva novia

Mostrant 25 - 36 de 89 productes

 1   2   3   4   5  Veure totes
Cors Vull Cors Vull  
Ref. 003054
Sí, vull!

T'has promès recentment i vols marcar-te un detall amb qui es convertirà en el teu futur marit o dona? La Candybox "Sí, vull!" és tota una declaració d'amor a la teva parella, que li recordarà com n'és d'afortunat/da per tenir-te al seu costat. La Cors Vull de Candybox ve plena de cors de llaminadures de diferents formes, textures i colors, per la qual cosa és molt atractiva per als llaminers més romàntics. I si desitges dir-li alguna cosa més, recorda pots afegir una dedicatòria que imprimirem a la solapa interior del teu regal. Només indica'ns dia, hora i lloc de lliurament i ens encarregarem de fer realitat els teus somnis. Visca l'amor!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Red Married Red Married  
Ref. 014053
Just Married

Visca els nuvis! En un dia tan especial i esperat com és el dia del teu casament, què millor que rebre una dolça sorpresa com aquesta candybox? Tant si ets el o la protagonista del dia com si voleu donar un regalet original als convidats, aquesta caixa de llaminadures vermelles i roses és perfecta. Posa sucre a un dia rodó amb aquesta capsa dolça i recorda que pots utilitzar l'opció d'afegir una dedicatòria que imprimirem a l'interior del teu regal per a personalitzar el teu detall. Preocupa't només de triar el dia i el lloc de lliurament i nosaltres ens encarregarem que arribin quan ens ho indiquis. Sorprèn al teu voltant amb un detall preciós molt, molt sweet!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Rouge Colada Rouge Colada  
Ref. 030029
Estic colada pels teus ossos

Si aquest noi et té colada pels seus ossos, ara pots demostrar-li de la manera més romàntica, divertida i dolça. Regala-li aquesta caixa de disseny exclusiu, plena de llaminadures vermelles fresques, ja que elaborem les caixes el mateix dia de realitzar els enviaments. Pots incloure una dedicatòria personalitzada a l'interior de la caixa per fer que el detall romàntic sigui també super personalitzat. T’agrada la idea?

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Núvols Heart Núvols  
Ref. 024003
Amb tu sóc als núvols. I love tou

Aquesta caixa de cors de colors és el detall ideal per dir-li a aquesta persona especial tot el que l’estimes i la necessites. Ell o ella sabrà que et té als núvols. Si vols que el regal sigui personalitzat, pots redactar un missatge breu que el teu estimat/da veurà quan aixequi la solapa de la caixa. T'imagines la seva careta en rebre aquesta Candybox a l'oficina? Serà l'enveja dels seus companys!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Love Xoco Dolçor Love Xoco Dolçor  
Ref. 028006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

A la recerca d'un detall dolç per a una persona igual de dolça? Aquesta Candybox és el regal perfecte. Té una frase de disseny exclusiu, esta assortida per 56 bombonets de xocolata bonísima i et permet incloure una dedicatòria breu a l'interior de la caixa. Què més es pot demanar? Envia-li el regal més sweet a l'oficina o a casa seva per fer-li sentir la persona més especial del món. El recordarà sempre!

Sense stock disponible
    
23. 00 €
Cor Vermell Petons Cor Vermell Petons  
Ref. 025019
El dono tots els petons que tinc. Espero els teus!

Vols demanar els petons més dolços d'una manera especial o expressar-li a aquesta persona que et té boig o boja tot el teu amor? Doncs aquesta caixa assortida de cors vermells serà el detall perfecte. Enviarem la Candybox on tu ens diguis: a l'oficina, a casa ... Pots redactar una dedicatòria breu que inclourem dins de la caixa perquè el regal sigui personalitzat 100%. T'imagines el seu somriure en rebre el regal? S’emocionarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Ossets Colat Ossets Colat  
Ref. 029030
Estic colat pels teus ossos

Estàs colat pels seus ossos? Si la resposta en un SÍ rotund, aquesta caixa de llaminadures assortida de cors t'ajudarà a demostrar-li. Redacta un missatge breu que inclourem dins de la caixa perquè el regal sigui personalitzat 100%. Pots enviar la Candybox el dia que tu vulguis i on desitgis. Què et sembla si li enviem el detall a la feina? Aquí queda la idea...

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Bogeria Heart Bogeria  
Ref. 024033
Quina bogeria, tant amor i alegria

Estàs enamorat i vols cridar-ho als quatre vents? Ara pots declarar-te de la manera més dolça i original amb aquesta caixa assortida cors de llaminadures. Si vols que el detall sigui personalitzat 100%, pots redactar un text breu que inclourem a l'interior de la caixa i que la persona veurà quan aixequi la solapa. T'imagines la seva carona quan vegi el regal? S’emocionarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Heart Sugar Núvols Heart Sugar Núvols  
Ref. 026003
Amb tu sóc als núvols. I love tou

A la recerca d'un detall dolç per a aquesta persona tan especial? Aquesta Candybox assortida de 56 cors de llaminadura amb frase d'amor serà el regal perfecte! És ideal per a persones llamineres que gaudeixen com els nens dels dolços. Per fer que el regal sigui personalitzat 100%, pots redactar un missatge breu que inclourem dins de la caixa i que la persona podrà llegir quan aixequi la solapa. Pots enviar-li el detall on tu vulguis: a l'oficina, a casa... Imagines la seva careta? S’emocionarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Love xoco Follower Love xoco Follower  
Ref. 028034
Sóc el teu follower preferit. Amb tu fins a l'infinit

Si ets el seguidor número 1 d'aquesta persona especial i l’admires i estimes amb bogeria, aquesta caixa de cors de xocolata serà el detall perfecte. És el regal romàntic més encertat per als amants del dolç, que no es conformen menjant un únic bombó. Per fer que la Candybox sigui el millor regal, pots redactar un missatge que la persona llegirà quan aixequi la solapa de la caixa. L'encertaràs si o si!

Sense stock disponible
    
23. 00 €
Heart Sugar Igual Heart Sugar Igual  
Ref. 026008
Ets genial, com tu no hi ha ningú igual

Si tens al teu costat a la persona més genial del món, la que et fa veure la vida de color de rosa, és el moment de demostrar-li el teu afecte amb aquest detall dolç. Es tracta d'una caixa de disseny exclusiu, amb frase inspiradora, assortida de cors ensucrats. Pots fer que el detall sigui personalitzat 100% redactant un text breu que la persona llegirà quan aixequi la solapa. T'imagines la sorpresa que s’endurà si li envies el regal a l'oficina? Segur que li encanta!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Cor Vermell Dolçor Cor Vermell Dolçor  
Ref. 025006
En aquesta capsa hi ha un 1% de la teva dolçor. T'estimo

Si tens al teu costat a la persona més dolça i afectuosa del món i vols fer-li un regal especial pel seu aniversari, per Sant Valentí o pel vostre aniversari, aquesta caixa assortida de cors vermells és perfecta. Pots redactar un missatge personalitzat que inclourem dins de la caixa. Quan rebi el detall, el teu estimat/ada aixecarà la solapa i podrà llegir la teva declaració d'amor. Amb aquest detall dolç l’encertaràs sí o sí!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
 1   2   3   4   5  Veure totes
Política de protección de datos de carácter personal
Volver