Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 9
  • Febrer
  • 2022

5 maneres diferents de demostrar el teu amor

Publicat per Candybox en Llaminadures, Regals, Amor
portada san valentín Candybox

“T'estimo”, “I love You”, “Je t’aime”, “Tu amo” “Ai shiteru”. Hi ha molts idiomes diferents en els quals dir t'estimo, però també moltes maneres diferents d'expressar-ho. Avui t'expliquem la forma més dolça per a fer-ho.


Preguntes on estic? Als núvols, pensant en tu

Els teus amics et diuen empanat, però el que estàs és enamorat. Una manera de dir-li a aquesta persona que la tens en un pedestal i que quan penses en ella sents que estan volant pel cel, seria regalant-li aquesta caixa Candybox plena de núvols de llaminadures. Es podria dir que ets un somiador… però els únics somnis que tens són amb ella!

Candybox nubes

Em moro pels teus ossos
Aquesta esgarrifança que et recorre per tot el cos i aquestes mariposillas en l'estómac que asseguis quan ella està a prop, o quan quedareu, o simplement quan et ve al capdavant (que és sempre), a això, benvolgut amic, se'n diu AMOR. Mostra-li que aquestes loquito pels seus ossos amb aquesta Candybox plena de chuches de 84 huesitos. Li quedarà molt però que molt clar.

Candybox huesitos

Et donaria un milió de petons
Ni un ni dos ni tres. Si fora per tu serien un milió de petons els que li donaries. Pots fer-ho de forma simbòlica gràcies a la nostra caixa amb un munt de llavis de xuxe i cors vermells. Segur que aquests estan gairebé al mateix nivell que els teus ;)

Candybox labios y corazones

Em fonc com la xocolata
Teniu tal química que amb només mirar-vos comenceu a cremar. Les galtes vermelles, les mans tremoloses… adores a aquesta persona, i la xocolata és un element que pot descriure la vostra relació perfectament. Lògicament, no li donaràs desfeta, però dóna-li aquesta Candybox repleta de bombons mentre dius “quan estic amb tu el meu cor comença a fondre's, i estem en ple hivern”. Insuperable!

Candybox corazones chocolate

Et dono el meu cor
Boom boom boom. Sona tan fort que gairebé es pot sentir a un quilòmetre de distància i s'accelera quan la tens a prop. Res pot representar millor el teu amor que aquesta Candybox. Perquè es podria dir que cadascun d'aquests 56 cors simulen les vegades que has pensat en ella durant el dia, i encara te'n faltarien.

Candybox de corazones
Categories: Llaminadures , Regals , Amor

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver