Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Regals per a avis

Mostrant 25 - 29 de 29 productes

 1   2   3  Veure totes
Llengua Igual Llengua Igual  
Ref. 009008
Ets genial. Com tu no hi ha ningú igual

Aquesta caixa assortida de les llengües més sweet és el regal ideal per a persones genials, que es fan estimar. Imagina les bones estones que heu estat de xarrera al costat d'aquesta persona i inspira't per redactar la nota més afectuosa, que ell o ella veurà en aixecar la solapa d'aquesta candybox. Preparat per deixar-la sense paraules?

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Meló Any Meló Any  
Ref. 004010
Aquest és el teu any. Ànim!

Un any amb melons dolços és sempre un bon any! Per fer que l'any d'aquesta persona especial sigui el millor de la seva vida, regala-li aquesta caixa dolça que podrà compartir amb tu mentre veieu una peli o peteu la xerrada. T'agrada el pla?

 

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Llengua Heroi Llengua Heroi  
Ref. 009009
Ets el meu heroi. Amb tu fins a la fi del món

Aquesta caixa conté les llengües més dolces del món, de diferents colors i sabors. Serà el detall ideal per al teu heroi particular, aquest al que admires i estimes per sobre de tot. Per completar el regal i fer-lo únic pots redactar una dedicatòria que inclourem a la caixa i que aquesta persona especial podrà llegir al aixecar la solapa. Li encantarà!

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Oceanic Amiga Oceanic Amiga  
Ref. 002016
Per a un amic de veritat que sempre hi és

Aquesta caixa conté un veritable oceà dolç ideal per demostrar-li al teu amic tot el que t'importa. És el regal ideal per a amants de la mar, del surf i de la natura.

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
Mores Excel·lent Mores Excel·lent  
Ref. 005017
Per a una persona excel·lent

Les persones excel·lents mereixen detalls igualment especials, com aquesta candybox assortida de les mores més sweet. Aquesta caixa és el regal ideal per a la teva mare, el teu pare, els teus germans, els teus avis, els teus amics o per a aquesta persona tan especial que t’omple el cor.

En stock
    
19. 00 €
Afegir a la cistella
 1   2   3  Veure totes
Política de protección de datos de carácter personal
Volver