Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 10
  • Març
  • 2020

Celebrem als nostres pares!

Publicat per Candybox en Regals, Celebracions, Ideas
Regalo Día del Padre

Aquest mes el tenim carregat de canvis i moments importants. Què tindrà març que ens dispara mil emocions? Una de les celebracions més importants serà el pròxim dijous 19, un dia dedicat als progenitors masculins.


Anota-ho ja en el calendari!


Aquesta celebració va tenir el seu origen l'any 1910, i segons diverses fonts, va ser impulsada per Sonora Smart Dodd, una estatunidenca que buscava destacar el paper dels pares en la societat, especialment d'aquells que, com el seu, complien el rol de pare i mare en l'educació dels seus fills.

 

Avui dia, decidim celebrar el Dia del Pare amb una reunió familiar, menjant, fent regals i valorant la importància dels pares i de la família, en general. El pla que vagis a triar per a aquest dia te'l deixem a la teva imaginació, però del detall, ens podem encarregar nosaltres! Saber què regalar-li a un pare sempre és difícil, sobretot si ja has superat l'etapa de pack de colònies que mai s'acaben i corbates que mai es posen. Per això nosaltres et proposem les nostres capsetes de llaminadures i xocolates Candybox amb un missatge personalitzat que arribi directament al cor. Et donem algunes idees!

 


Desperta’l amb una Candybox!

Què et sembla pujar-te al llit i despertar-li amb una capseta de les seves llaminadures preferides? Segur que no hi ha millor manera de començar el dia i a més així, les podeu compartir tota la família.

Regalo Padre

Sorpresa a la feina

Una altra opció és fer-li arribar una de les nostres capsetes fins a la feina. Trencaràs per complet amb la seva rutina i li trauràs un somriure gegant!

Día del padre sorpresa

Escriu-li allò que mai li dius

Aprofita l'oportunitat i deixa-li un missatge ben dolç dins de la capseta. Vols demostrar-li tot el que significa per a tu? Inspira't i al moment de demanar la teva capsa Candybox, escriu les paraules exactes. No perdis l'oportunitat!

Sorpresa Padre

Amaga la capseta i, sorpresa!

Sota el coixí, entre les tasses del cafè, en un calaix del bany… Les emocions sortiran soles i el moment serà inoblidable.

Día del padre

El rol del pare ha canviat molt en els últims anys i això també hem de celebrar-ho. Els pares d'avui han deixat de ser la figura autoritària i llunyana per a convertir-se en confidents i en una figura tan emocional com la de la mare. A més, cada vegada es contribueix d'igual manera en l'educació dels fills entre mares i pares. Hem de mantenir aquesta tendència ja que és molt important que els pares i les mares actuals eduquin als nens en la igualtat i responsabilitat.

Categories: Regals , Celebracions , Ideas

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver