Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 23
  • Octubre
  • 2017

Regals d'empresa personalitzats

Publicat per Candybox en Regals
Regalos de empresa

Amb el Nadal a tocar, si tens una empresa o negoci segur que estàs pensant en quins regals corporatius pots fer als teus treballadors, clients i col·laboradors.

 

A Candybox volem proposar-te un detall dolç i personalitzat que deixarà la teva companyia en el millor dels llocs.

 

La majoria de regals d'empresa per Nadal acaben en un calaix i passen desapercebuts per als clients de la companyia.

 

Els treballadors estan cansats de rebre detalls d'empresa típics, com bolígrafs gravats o lots de Nadal amb productes que no agraden a tothom i que acaben omplint els rebosts.

 

Si tens una empresa o dirigeixes un negoci amb esperit modern i actual, et proposem fer un obsequi personalitzat per a clients que valoren l'originalitat.

 

Ens referim a les Candybox per a empreses, que són caixes de llaminadures amb el logotip de la teva empresa o marca.

 

Aquestes caixes estan assortides de llaminadures variades, amb combinacions de colors que desperten el desig de menjar-les a totes hores. També hi ha Candybox "de sabor únic", per als bojos de les mores, dels melons, de les llengües, dels núvols, etc.

Regalos para trabajadores


Aquestes caixes, de disseny minimalista, són també ideals per fer regals per a treballadors.

 

Pots aprofitar el Nadal per agrair als teus empleats o companys d'equip la feina ben feta d'una manera molt original i inesperada. Per a això, només has de redactar un missatge personalitzat que inclourem a l'interior de la caixa.

 

Amb aquest regal d'empresa de disseny exclusiu (no trobaràs les Candybox a cap altra botiga) demostren que el teu negoci és actual i que té molt en compte als seus treballadors i col·laboradors.

 

Ells es sorprendran de rebre un obsequi empresarial tan original i alhora, les caixes amb el logotip de l'empresa potenciaran el branding de la companyia, expandint la imatge de marca i els seus valors.

 

Si t'has decidit a encarregar aquest exclusiu regal personalitzat, pots contactar-nos i t'assessorarem perquè les Candybox de la teva empresa transmetin al món tot el que la teva empresa vol dir.

Categories: Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver