Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 14
  • Juny
  • 2018

Idees: Regals per a profes

Publicat per Candybox en Regals
Regalos para profesores o profesoras

Què regalar a un professor quan s'acaben les classes? Una cosa tan dolça, molona i original com una candybox! Si estàs buscant un regal per a celebrar la fi de curs i donar-li les gràcies a la teva profe, et donem unes quantes idees genials.


Una candybox per a cada profe


Al profe que és un 10: Lliura-li aquesta petita mostra de gratitud i endolceix aquest final de curs amb un mix de xuxes pensat per a professors que són un veritable deu. Afegeix un missatge personalitzat, indica'ns lloc de lliurament i nosaltres ens encarregarem de portar-li-ho perquè mai oblidi el dolços que sou vosaltres, els seus alumnes. Mola, veritat?

Profe regalo

Al profe més divertit: Ha estat un curs intens i molt especial però ja ha arribat l'hora de gaudir d'una època més dolça i relaxada. Diga-li adéu a les classes i als estotjos regalant al teu profe una capseta molt apetible i amb un missatge tan divertit com ho és ell o ella. Les mores són unes de nostres xuxes preferides i estem segurs que tornaran boig a qualsevol.

Profe regalo estuche

Al profe més dolç: Per les seves bromes dolentes i les seves lliçons bones. Pel bo que és amb tots els alumnes. Perquè és el vostre profe preferit i mola molt. S'ho mereix! Aquest és el regal per a professors perfecte: divertit, dolç i personalitzable. Si el teu profe és un amor, segur que aquestes xuxes de cor li encaixen a la perfecció.

Regalo profe dulce

Sorpreneu-lo amb unes chuches i un missatge personalitzat perquè mai oblidi que vosaltres mai oblidareu el molt que us ha ajudat aquest curs. Segur que amb qualsevol d'aquestes candybox es portarà un record molt dolç d'aquest any i els seus alumnes.


Idees de missatges per a personalitzar-la


De tots els teus alumnes: Afegiu simplement TOTS els noms dels nois i noies de la classe. Queda molt bonic visualment i és la millor manera perquè mai s'oblidi de cap de vosaltres. Laura Carlos Ana Juan Pablo Lidia Mohamed Clara Maria… i acabeu amb una cosa dolça com: “Sempre et recordarem!”


Curs i data: Una altra bona manera de completar el regal perfecte per al vostre professor/a és afegint un recordatori dels qui sou, sense oblidar-vos d'afegir un gràcies, que això sempre marca. “De tots els teus alumnes de 3r B de l'escola Els Pins, curs 2017-2018. Moltes gràcies per haver-nos ensenyat tantes coses. T'estimem!”.


Donar les gràcies: És genial recordar-li tots aquells moments i detalls que recordareu d'ell o d'ella, per exemple: el seu somriure quan li expliques un problema, els deures divertits, les ximpleries que va fer de colònies o com es porta bé a l'hora de posar exàmens. Dóna-li les gràcies per cadascuna d'aquestes particularitats que li fan especial!

Categories: Regals

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver