Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 20
  • Juliol
  • 2017

El millor del mes d'agost

Publicat per Candybox en Tendencies

L'agost és el mes preferit de la majoria de persones amb criteri, encara que sempre hi ha algú que no para de queixar-se per culpa de la calor... Deixant de banda a aquestes persones que es focalitzen en els aspectes negatius del mes de les vacances, aquí et proposem les 5 millors coses d'agost. Les comparteixes?

 

Temps free

Agost ens dóna llibertat, gràcies al temps lliure de les esperadíssimes vacances d'estiu! Cadascú empra el seu temps lliure en fer coses que li motivin, com viatjar, anar a la platja, gaudir d'un bon llibre, sopar amb amics... Per aquest motiu, l'agost ens aporta màxima felicitat!

 

Terceres o quartes rebaixes

Les amants del shopping estan esperant les terceres o quartes rebaixes d'aquest mes per trobar les gangues més buscades en moda i complements i les botigues "fan el seu agost" particular. Així que, tots contents!

 

 

Temps d'amics

Els amics i l'estiu van sempre de la mà. Amb el temps lliure ens ve de gust fer infinitat de plans amb la gent que més estimem i els amics són la petita família que es tria.

 

Candy moments

Els candy moments són moments de màxima felicitat i dolçor, en els quals es comparteixen les llaminadures preferides i es passen estones de molta diversió i d'interessants xerrades entre amics, família... L'agost és el mes perfecte per gaudir d'aquests moments amb les caixes de llaminadures de Candybox ¿No et sembla?

 

Dies interminables

A l'agost els dies encara són super llargs i els capvespres són la mar d'agradables per gaudir de sopars entre amics i família. Les postes de sol són precioses i les nits es converteixen en moments únics per gaudir de la fresca en bona companyia.

Amb quin aspecte positiu del mes d'agost et quedes? Ets dels que gaudeix de les vacances al màxim? Sigui com sigui, et convidem a gaudir dels moments més dolços i compartir-los a les teves xarxes socials amb el hashtag #candymoments.

 

Días interminables

En agosto los días aún son super largos y los atardeceres son la mar de agradables para disfrutar de cenas entre amigos y familia. Las puestas de sol son preciosas y las noches se convierten en momentos únicos para disfrutar del fresco en buena compañía.

 

¿Con qué aspecto positivo del mes de agosto te quedas? ¿Eres de los que disfruta de las vacaciones al máximo? Sea como sea, te invitamos a disfrutar de los momentos más dulces y compartirlos en tu redes sociales con el hashtag #candymoments

Categories: Tendencies

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver