Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 10
  • Juliol
  • 2017

El regal més original per als convidats de la teva boda.

Publicat per Candybox en Celebracions

Organitzar una boda és una feina complexa i complicada. S’han de tenir en compte molts detalls per a què tot surti perfecte.

Tant si la boda l’organitzes tu com si tens a algú que t’ajuda a fer de la teva boda l’esdeveniment més memorable de la teva vida, no poden faltar els regals pels teus convidats.

 

No és necessari que siguin grans regals ni en quantitat. El que és important és agrair als teus amics i familiars la seva presència en aquest dia tan especial per a tu.

 

El detall que els donis als teus amics i familiars no ha de ser el regal típic i tòpic. Els records tradicionals moltes vegades no són funcionals i acaben abandonats en alguna part de la casa, o s’acaba oblidant el motiu del regal.

Si el que es vol és tenir un detall amb els qui més estimes per a què mai oblidin aquest dia, has de trobar un regal original i únic. A Candybox.es tenim el detall perfecte per a cada un d’ells.

 

T’imagines regalar com a detall de boda quelcom dolç i personalitzat?

La nostra proposta és un regal molt acolorit, el qual podràs personalitzar per cada convidat amb una nota en la que expressis el teu carinyo i recordis el dia de la unió, per exemple.

 

Els regals pels convidats que et proposem són les caixes assortides de llaminadures variades. Les llaminadures que hi ha dins les caixes les esculls tu entre totes les opcions que tenim, que en són moltes. Tenim llaminadures de tots els colors i formes, i totes dins d’una caixeta amb un missatge inspirador a la tapa, i amb un petit escrit personalitzat a la part interior.

Caja de chuches

 

Per fora, les caixes de llaminadures porten enganxines amb frases inspiradores, d’agraïment i de complicitat, fetes amb un disseny actual i acolorit perquè el detall pels teus convidats sigui el més original que s’hagi vist mai.

 

A més a més, les caixes assortides de llaminadures, que agraden a tothom, et proposem que incloguis un missatge personalitzat per a cada convidat dins de la caixa.

 

A Candybox volem que tinguis la boda perfecte i, per això, posem a la teva disposició aquest regal tan original que encantarà als teus sers més estimats. 

Categories: Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver