Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 8
  • Març
  • 2018

Caixes dolces com a regal a domicili personalitzable i original

Publicat per Candybox en Regals, Celebracions
Regals a domicili personalitzables i originals

La primavera dóna inici a una època jovial plena de dates assenyalades que conviden a tenir detalls dolços amb persones que estimem.

 

El dia del pare, el dia de la mare, el dia de la dona, el dia de la rosa i el llibre o setmana santa són dates ideals per a marcar-se un detall amb els que ens envolten.

 

A Candybox et proposem una àmplia selecció de caixes de llaminadures diferents per a utilitzar com a regals a domicili amb missatge personalitzat. Ja saps com ser original amb els teus regals?

 

Després d'aterrar a la nostra botiga online, trobaràs una classificació de les nostres caixes de llaminadures per temàtiques: regals per a enamorats, regals per a la família, regals per a aniversaris, regals per les teves amistats i referents, regals per a moments únics i regals per als més llaminers. D'aquesta manera, pots afinar la teva recerca i trobar caixes de llaminadures amb missatges a la solapa exterior que vagin d'acord amb la temàtica escollida.

 

Les capsetes dolces de Candybox van acompanyades sempre de missatges positius i inspiradors a l'exterior i en el procés de compra pots marcar l'opció d'afegir un missatge addicional personalitzat al seu interior.

 

A més, també abans de finalitzar la teva compra, podràs indicar la data i franja horària de lliurament que desitgis per sorprendre a aquella persona amb un detall dolç d'allò més original.

 

 

Regals a domicili amb missatge personalitzat

Els regals a domicili amb missatge personalitzat de Candybox són detalls dolços originals molt variats que podràs fer servir en repetides ocasions. Més de 30 caixes dolces diferents es combinen amb gairebé 50 etiquetes diferents per oferir-te infinites combinacions de caixes de llaminadures amb missatge perfectes per regalar en diferents ocasions als teus éssers estimats.

 

Amb Candybox ja no hauràs de recórrer a les clàssiques flors o les caixes de bombons per a dates assenyalades amb la teva parella i podràs substituir les postals d'aniversari per aquestes caixes sweet d'estètica moderna amb missatges personalitzables.

 

Anota Candybox entre els teus botigues en línia preferides i visita’ns sempre que necessitis un detall especial amb els que t'envolten. Perquè a qui no li agrada que li diguin que l’estimen amb llaminadures? ;)

Categories: Regals , Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver