Envío GRATIS a partir de 50€ de compra

Blog

  • 16
  • Maig
  • 2018

5 idees per organitzar un bateig molt dolç

Publicat per Candybox en Celebracions
5 ideas para preparar un bautizo muy dulce

Un bateig és un moment molt especial en el qual la fè i tradició s'ajunten amb la il·lusió dels pares de presentar al bebè de la casa al món. Des de Candybox t'oferim 5 idees perquè la seva festa sigui un èxit

 
1. Escull la data i el lloc ideals
 
Serà un dia molt intens per al petit, així que és important que se senti el més còmode possible. Maig és el mes ideal per celebrar el bateig del teu nen. Ja hem deixat enrere el fred i la temperatura és d'allò més agradable ja que encara no fa massa calor. Una altra molt bona opció és optar per un mes com a setembre, encara que coincideix amb l'enrenou de la volta a la rutina. Descarta les caloroses tardes d'agost. 
 
En referència al lloc, nosaltres apostem per una Església que et sigui propera. No t'oblidis de revisar el tema accessibilitat, especialment si hi ha gent gran a la família, doncs segur que és un esdeveniment que ells no volen perdre's. Consulta amb el capellà tots els detalls que consideris necessaris. La nostra checklist passa per: confirmar el nombre de padrins/padrines, saber com serà la cerimònia, encarregar l'espelma que encendran en el ciri pascual, confirmar que l'espai és adequat per al nombre de convidats i saber si el teu bebè serà batejat sol o amb més nens, per tenir-ho tot en compte. 
 
 
2. Els convidats i les invitacions
 
D'altra banda, un bateig és un acte de caràcter més aviat íntim, així que et recomanem optar per convidar únicament a la família i als amics propers. Una manera estupenda de convidar-los de manera molt personal és enviant-los una candybox de batejos com a invitació. 
 
“El meu bateig mola i els convidats més!” i un missatge personalitzat poden convertir-se en la millor invitació del món i en el detall perfecte per agrair la futura presència dels teus en l'esdeveniment. 
 
 
3. Tria restaurant i menú
 
La millor opció sol ser un restaurant, o un petit saló, propers al lloc on se celebri la cerimònia. Particularment ens encanten els menjats-berenars per a aquest tipus d'esdeveniments. Tapes i petites racions, picoteo, dolços i un bonic pastís és la combinació que mai falla (i, a més, no et sortirà massa car). Els nens de la família agrairan aquest tipus de menú, molt més que un refinat menú de tres plats. 
 
Una altra de les estrelles d'aquestes festes són les taules dolces. Enamoren a petits i majors i donen un toc divertit a aquesta festa dedicada al teu nen. També pots afegir alguns pastissos de chuche (que van dels 10€ als 50€ segons la grandària que triïs) i alguna candybox, per picotejar, tant en la taula dolça com en les taules de convidats. “Això no és un joier, però aquest bebè és una joia” creiem que és l'opció perfecta que robarà un somriure als presents.
¡El meu bateig mola i els convidats més!
4. Els records
 
Hi ha una àmplia gamma de records en els quals triar: clauers, imants, punts de llibre i molts més. Escull el que més t'agradi, però procura triar un detall que no acabi en el fons d'un calaix. 
 
Si has decidit apostar per les invitacions tradicionals en paper… un bon record d'un dia tan dolç com l'és el bateig del teu bebè és la caixa “Gràcies per acompanyar-nos al bateig més molón”. Segur que ningú la deixa abandonada!
 
 
5. Consells per al gran dia
 
Procura que el teu nen descansi bé, la nit anterior i abans de l'esdeveniment, d'aquesta manera estarà despert i podrà gaudir més tranquil·lament de la cerimònia. També és important que hagi menjat, perquè el gana no desperti els seus nervis i acabi enfadat fins a amb el capellà. 
 
D'altra banda, intenta relaxar-te i viure el dia amb la il·lusió que mereix, tot sortirà bé. Si la vostra fè és intensa serà un moment més que especial i convé que els nervis no molestin a l'hora de gaudir-ho. Prepara't per passar amb els teus un dia molt dolç.
Categories: Celebracions

Deixa'ns el teu comentari

Ens agradaria saber la teva opinió. Si us plau, assegura't que els teus comentaris siguin rellevants a aquesta entrada. Procura respectar la resta de lectors d'aquest blog. Comentaris promocionals, ofensius o il·legals seran editats o eliminats.

 

*Camp obligatori
Política de privacidad

Responsable: GORMAND PARC, S.L. (“CANDYBOX”). + info

Finalidad: Gestión de las solicitudes de información y del envío de comunicaciones comerciales. + info

Legitimación: Consentimiento del interesado. + info

Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. + info

Derechos: Acceder, rectificar, cancelar o suprimir y oponerse, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. + info

Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: política de privacidad

Enviar comentari
Política de protección de datos de carácter personal
Volver